Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ghost Recon: Future Soldier előzetes

2010.03.27. 13:15 koimbra 1 komment

Manapság a játékkészítők is ráálltak arra, hogy egy nagyobb durranásnak szánt számítógépes játékhoz pár perces filmet forgassanak kedvcsináló gyanánt.   Nemrég láthattuk a Halohoz készült kisfilmet, de ott volt az Assassin Creed: Lineage előzményeit bemutató több, mint harminc perces alkotás is. Nemrég pedig a Ghost Recon: Future Soldierhez készítettek egy hasonló művet, amelyet Ben Mor rendezett és azt láthatjuk, amint a Ghost csapat Moszkvában teljesít egy küldetést. Az Ubisoft ezen kívül leszerződtette a Logorama animációs rövidfilm Oscar-díjas rendezőit (Hervé de Crécy, François Alaux), akiket azzal bíztak meg, hogy készítsenek egy Ghost Recon kisfilmet, amit majd akkor mutatnának be, mikor a játék is a boltok polcaira kerül.

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681872724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bob Arctor 2010.03.28. 13:04:06

Annyit még érdemes hozzátenni, hogy a Halo filmhez hasonlóan ez is itt készült nálunk, nagyrészt magyar stábbal és szereplőkkel. A legtöbb jelenet a régi csepeli gyártelepen lett felvéve.
süti beállítások módosítása