Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio lesz J. Edgar Hoover

2010.03.31. 22:07 koimbra 2 komment

Clint Eastwood már majd' 80 éves, de munkabírása a régi, legutóbb még az Oscar-díjátadón szorított az Invictus két Oscarra jelölt sztárjáért (Morgan Freeman, Matt Damon), jelenleg a Hereafter horror-thrilleren végzi a végső simításokat. Ősszel pedig hozzálát a Hoovernek, amely az FBI-t hosszú évtizedekig vezető férfiről, J. Edgar Hooverről fog szólni. Hoover irányítása alatt valóságos háborút hirdetett a Szövetségi Iroda a maffia ellen, de e mellett információkat gyűjtöttek több híres és elismert vezetőről.

Mivel a produkció az Universal berkein belül fog készülni, pedzegették, hogy Billy Crudup lehetne a főszereplő, ha már a stúdió tavalyi filmjében, a Közellenségekben eljátszotta Hoovert, ám nem őt (egyelőre) nem fogjuk látni az alkotásban. Leonardo DiCaprioval vették fel a készítők a kapcsolatot, aki a stúdió reményei szerint aláírja a szerződést.

Brian Grazer producerként felügyeli majd a munkálatokat, Grazer és Eastwood korábban már dolgozott együtt az Elcserélt életeken, akkor a drámát három Oscarra nominálták.  A forgatókönyvet Dustin Lance Black (Milk) írja.

Címkék: miújság hoover

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761885464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.31. 22:17:46

Dicaprio-nak beindult a szekér :)

a8zoli 2010.04.01. 20:02:40

caprio sztem is komolyat tehet le az asztalra... bazz clint csak így tovább öcsém ez egy gép.... és hála az égnek jó filmeket ont ki magából. én még sok sok filmet kívánok neki !
van egy ilyen stílusra emlékeztető jack nicholsonos film is a hoffa danny de vitoval stb én is HBO-n láttam egyszer . ő ugye a fuvarozók szövetségének volt elnöke majd mint szakszervezeti vezér többször összetűzébe került a maffiával kormánnyal stb és "rejtéjes módon" eltűnt....
ha ebből is vmi hasonló akkor jó.
süti beállítások módosítása