Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ronan meglovagolja a hullámokat

2010.03.31. 21:00 koimbra Szólj hozzá!

Nem lesz hiányunk a szörfölős filmekből, Tia Carrere hamarosan meglovagolja a hullámokat, majd jön a Soul Surfer, amely Bethany Hamilton életébe nyújt betekintést és most Saoirse Ronan kezdhet hozzá a barnuláshoz és az edzéshez, hogy némiképp hihetően játssza el a The Tribes of Palos filmben a szörföslányt.

Az alkotást Liz Friedlander fogja megrendezni Joy Nicholson 1998-ban megjelent regénye alapján. Friedlander eddig klipeket készített és sorozatepizódokat dirigált, egyetlen mozis kitérője a Vezet a ritmus volt, amelyben Antonio Banderas tanította táncolni a zűrös tiniket. Zűrös háttér lesz a The Tribes of Palosban is, ugyanis főszereplő tini lány famíliájában is sok gond akad. Mikor családjával együtt Kaliforniába költözik a a csaj azzal tereli el figyelmét a bajokról, hogy a hullámok meghódításával fáradozik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811884194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása