Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tarantino est április 2-án

2010.03.31. 22:30 koimbra Szólj hozzá!

Tarantino rajongók figyelem! Ha kedveled, szereted és odavagy a "géppuskaszájú" videotékásból a világ egyik legismertebb és nem mellesleg Oscar-díjas filmrendezőjévé vált fickónak, akkor április 2-án este Neked is meg kell jelenned  a Tűzraktérben, ahol a REC csapat szervezésében kerül lebonyolításra a Tarantino est. A két órás beszélgetésen részt vesz Réz András filmesztéta és Vágvölgyi B. András, a Kolorádó Kid rendezője. Majd további meghívott vendégekkel járnak utána, hogy miként hatott a fiatal videotékásra a trash, hogyan forgatta ki a B filmek stílusát, és alakította kultusszá a ponyvát. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. Az első 100 jelmezben érkező fecskendős felest kap ajándékba. Egész éjjel vetítés, belépő 600 Ft.

A buli blogja pedig erre található.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601849357

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tűzraktér 2010.11.08. 13:16:18

Helyszín: 1061 Bp., Hegedű u. 3. Látogatás: 2009. szeptember 24. 18:00-22:10 > Ez az egyre szaporodó biciklis társadalom fundamentalista belső keménymagjának gyűjtőhelye. Tudjátok az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása