Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

3 db kép a Vasember folytatásából.

2010.04.01. 20:27 koimbra 3 komment

Három képet láthattok a Vasember második részéből, az elsőn Whiplash (Mickey Rourke) telefonál, de csak abban az esetben jut vonalhoz, ha megbütykölte a telefont, hiszen eléggé leamortizáltan fest a kezében lévő cucc. Márpedig ő nyílván ért az ilyen dolgokhoz. A másodikon Vasember látható, a harmadikon pedig Jon Favreau tartja a kezében Tony Stark bőröndjét. Favreau nem csak a rendezői poszton dolgozott, de egy rövid szerepet is eljátszott a filmben.

Címkék: képben vasember sequel vasember2 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591887765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.04.01. 20:49:28

Favreau azért többször is feltűnt a filmben. A Steelbook Edition extra lemezéből pedig kiderül, hogy Favreau mindenképpen szerepelni akart, s hogy körültekintően igyekezett visszaadni Strak elsőszámú testőrét. Örülök, hogy viszont látom ebben a szerepben.

Shyllard 2010.04.01. 21:23:26

Whiplash mögött mintha felakasztott emberek lógnának. :)
süti beállítások módosítása