Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.04.01. 12:07 koimbra 4 komment

Hat új filmet mutatnak be ma a magyar mozik, lesz magyar film, dráma, horror és vígjáték akcióval vegyítve.

Daybreakers - A vámpírok kora (Daybreakers): 2019-ben járunk, az emberiség nagy része egy vírus miatt vámpírrá változott. Azonban a vérutánpótlás egyre csökken és minden és minden ember valóságos kincsnek számít.
A Spierig tesók horrorján jó két évig ültek, mire bemutatták és korrekt eredményt produkált. Sam Neill, Ethan Hawke és Willem Dafoe játsszák a főbb szerepeket.



Exférj újratöltve (The Bounty Hunter) Gerard Butler egy fejvadászt alakít, akit azzal bíznak meg, hogy jutassa rács mögé ex-nejét (Jennifer Aniston). El is kapja az asszonyt, ám valakik nagyon el szeretnék tenni láb alól őket. Andy Tennant, A randiguru rendezője készítette a vígjáték-akciót.

Kém a szomszédban (The Spy Next Door): Bob Ho (Jackie Chan) kém, a legjobb a szakmában, ám úgy dönt, hogy otthagyná a melót és a magánéletére koncentrálna. Szomszédja rábízza csemetéit, a felügyelet azonban nem megy simán, ráadásul betoppan néhány kellemetlen alak is.

Czukor-Show: Egy fiktív országos televízió kibeszélő-showjába érkezik egy vidéki férfi és "sleppje". A téma: "Ma rendbe hozom a családomat". Magyar film. A 41. Magyar Filmszemlén megkapta a Produceri díjat.

Tapsvihar (Applaus): Dán dráma. Thea Barfoed ismert színésznő, ám súlyos alkoholizmusa miatt férje elvált tőle és a gyerekei fölötti gyámságot is elveszíti. A nő elvonóra kerül, majd onnan kikerülve rendbe szeretné hozni életét.



Ajami: Izrali-német dráma. Ajami Jaffa kikötőjének egy része, zsidók, muszlimok és keresztények élnek itt egymás mellett. A film egy-egy szereplő életébe nyújt betekintést. Nasri és Omar félelemben él, mivel nagybátyjuk megsebzett egy klántagot. Malek feketén dolgozik Izraelben, hogy anyja műtétjére pénzt szerezzen. Binj szép jövőt képzel el magának zsidő menyasszonyával. A zsidó rendőr, Dano pedig bátyja után kutat.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901886551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2010.04.01. 12:42:54

A Datbreakers iszonyu csalodas volt. Pedig szeretem az osszes szineszt, es volt ra esely, hogy egy Dark City silusu hangulatos neo-noir lesz - a kosztumok ebbe az iranyba mutatnak - de valahol nagyon elcsesztek a forgatokonyvet.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.01. 14:03:57

@FayeFaye: Szerintem nem volt rossz, jól kitalálták, de a forgatókönyvet oda kellett volna adni valaki másnak, hogy csiszoljon rajta csöppet.

a8zoli 2010.04.01. 19:48:20

daybreakers kicsit olyan felemás vannak jó ötletek mint a vérchino és a gombnyomásra full lesötétülő 300c stb. de vannak ultra gagyi dolgok 2019-ben pl hogy lenne amerikában egy 2003-2007-ig gyártott oooo A4 ? na nemá.... a híd a 300c alatt nem szakad le csak majd a hummer alatt... ami übergagyi CGI. sok eltorzuló vámpír is marha tré. de vannak jó részek pl a chevy bel air-el mikor repeszt villem dafoe és arrol beszél micsoda szabad világ volt így ill a bemutatása sok lesötétített ház stb. szóval nem egy reménytelen pocsék film de van benne fölfedezhető összecsapott munka.

a8zoli 2010.04.01. 19:50:03

@a8zoli: ha egy kicsit is oda figyeltek volna akkor pl itt a carbon motors police car amit a jövö rendőrautójának tartanak vagy pl a szigetben a 300c-k átpreparálva elég jók voltak... ilyen dolgok ... (sorry legalábbis nekem :D:D)
www.tactical-life.com/online/wp-content/uploads/2008/11/carbon-motors-e7.gif
süti beállítások módosítása