Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Daldry filmet készít Foer regényéből

2010.04.02. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

Stephen Daldry az elmúlt egy évtizedben 3 nagyjátékfilmet készített (Billy Elliot, Az órák, A felolvasó), mindháromért Oscarra jelölték, ám minden alkalommal más vihette haza a díjat. Daldry jelenleg  esélyes arra, hogy az Alkonyat negyedik részének a rendezői székébe belehuppanhat, biztosak lehetünk benne, hogy az Akadémia nem fogja jelölni a legjobb rendezők kategóriában, ha ő készítheti el a Breaking Dawn-t. Mindenesetre van már talonban egy másik produkció is, Jonathan Safran Foer regényét, a Rém hangosan és irtó közelt  (Extremely Loud an Incredibly Close) fogja vászonra vinni, a forgatókönyvet a Benjamin Button különös életét jegyző Eric Roth vetheti papírra.

A történet egy kilenc éves kisfiúról szól, aki 2001 szeptember 11-én látta utoljára az apját, az ő szekrényében lel rá egy borítékra, amiben egy kulcs található, a papíron pedig a Black szó szerepel. A srác megpróbál rájönni, hogy hova illik be a kulcs, illetve, hogy ki lehet ez a titokzatos Black. Ezen kívül megpróbál rájönni, hogy az apja utolsó üzenete, ami az üzenetrögzítőn hallható mit jelenthet.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311890415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása