Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Liman lehet A három testőr rendezője

2010.04.02. 16:43 koimbra 2 komment

Lionel Wigram, a Sherlock Holmes producere Alexandre Dumas klasszikus regényéből, A három testőrből is szeretne egy akciódúsabb moziváltozatot, ezért hónapokkal ezelőtt felkérte Peter Straughant, a Kecskebűvölők forgatókönyvíróját, hogy szállítson le egy szkriptet, a kikötés az volt, hogy ne legyen benne durvulás, a tinik is be tudjanak rá ülni, illetve legyen benne sok kardöcsörte. Két szóba jöhető rendező neve keringett a produkció körül, az egyik David Frankel, a Marley meg én alkotója, a másik pedig Doug Liman, a Mr és Mrs. Smith direktora volt, úgy tűnik utóbbira bízzák a feladatot.

A forgatás kezdete még nem ismert, az imdb szerint 2012-ben fog D'Artagnan, Athos, Portos és Aramis borsot törni Richelieu bíboros orra alá, addigra viszont elkészül Paul W.S. Anderson műve is, amiben szintén kedvenc testőreink tűnnek majd fel.

Címkék: miújság könyvből film a három testőr

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801889644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.04.02. 17:31:46

Dumas örökzöldjével nehéz mellényúlni, a számos feldolgozás rendre jól teljesítő ma is szórakoztató darab...

Dejdő 2010.04.02. 21:27:51

Kíváncsi leszek ki lesz a 4 szereplő akit megnyernek a filmre! A három testőrből, 2 már már szinte alkoholista:D Oliver és Chris pedig a sorozatok világában ténykednek, az elöző kettő is,méghozzá siker sorozatokban,de őket nehéz lesz felülmúlni! Én szerettem Őket NAygon!
süti beállítások módosítása