Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reynolds, a hullazsaru

2010.04.02. 16:47 koimbra 1 komment

Ryan Reynolds odavan a képregényekért. Ha akarná se tudná letagadani, hiszen egyre-másra vállal szerepet olyan produkciókban, amelyek képregény alapján készülnek. Láthattuk már a Wolverine-ben, itt a csúnyán elbánt Deadpoolt játszhatta, jelenleg forgatják a Zöld Lámpást, ahol a színész a címszereplőt alakítja, korábban pedig ő ölthette volna fel a Villám kosztümjét, ám ezzel a projekttel nem nagyon haladnak, a Lámpás film után után pedig kicsi az esélye, hogy eljátssza a szélsebes figurát. A Marvelt és a DCt kipipálhatta, szétnézett a Dark Horse képregénykiadónál is, Neal H. Moritz producer pedig éppen a R.I.P.D. (Rest in Peace Department) mű megfilmesítési jogait szerezte meg,  Reynolds le is szerződött az egyik főszerepre, még keresik mellé a megfelelő partnert.

A történetben Reynolds egy frissen elhunyt zsarut fog játszani, társa pedig egy 100 éves hulla, aki kiváló pisztolyforgató. Kettejüknek az a dolga, hogy a túlbuzgó hullákat elkapják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81889949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.04.02. 17:20:45

Akkora baromságnak tűnik így elsőre, hogy akár még jó film is lehet belőle :D
süti beállítások módosítása