Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Erő humoros oldala

2010.04.06. 15:12 koimbra 4 komment

Sokan álmodoznak egy olyan lehetőségről, amely George Lucasnak is megadatott. Lucas anno a Csillagok háborúja segítségével egy életre bebiztosította magát, a franchise-ból befolyó bevételek után soha nem kell attól tartania, hogy egyszer majd koldusbotra jut.

Ugyan az élőszereplős Star Wars sorozat még várat magára, ám Lucas fejéből kipattant a következő nagy ötlet: Kell még egy animációs széria, amely az általa kitalált világ humoros oldalát mutatná be. A rendezői teendőket az Emmy-jelölt Todd Grimesra bízták, az írói munkára pedig a Robot Chicken alkotóit, Seth Greent és Matthew Senreichot  kérték fel, Brendan Hay fog besegíteni nekik.

"A Star Wars univerzum annyira gazdag és sűrű, nagyon nehéz elképzelni, hogy itt nincsenek normális, mindennapi problémák. Kész őrület belegondolni abba, hogy milyenek lehet a problémák ebben a réges-régi messzi-messzi galaxisban. Mit csinálnak az emberek, mikor nem a Birodalom megdöntésén fáradoznak?- mondta Green.

Címkék: star wars miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651899012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása