Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gondok a Voltron háza táján

2010.04.06. 10:29 koimbra Szólj hozzá!

Hollywoodban erősen próbálkoznak, hogy régi animációs sorozatokból filmet készítsenek, a Totál turbóval rendesen befürödtek, a Dragonball is elhasalt a kasszáknál. De nem adják fel oly könnyen az Álomgyárban, a Robotech produkcióval lassan haladnak, a Voltronnal pedig sehogy.

A Voltron mozifilmet jó ideje próbálják tető alá hozni, Justin Marks, a The Legend of Chun Li írója vetette papírra a forgatókönyvet. Marks története egy idegen inváziót mutatott volna be Észak-Amerikában. Tavaly nyáron azonban fogták a szkriptet és kivágták az ablakon és Mark Gordon producer is elhagyta a fedélzetet. Ám Gordon helyére egyből hárman álltak: Charles Roben (A sötét lovag), Richard Suckle (A bűn árfolyama) és Steve Alexander. A forgatókönyvet John Davisre bízták és Max Makowski (Egy utolsó tánc) rendezhette volna a projektet. Ám ne számítsunk arra, hogy egyhamar a mozikban fogjuk látni az alkotást, ugyanis Davis irománya is hasonló sorsra jutott, mint Marks szkriptje, Makowskit pedig kirúgták és újra az alapoktól látnak hozzá a tervezgetéshez.

Az eredeti sorozatban egy öt fős csapat állt a középpontban, akik robot oroszlánokat irányítottak.

Címkék: miújság sorozatból film voltron

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871898194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása