Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thirlby az űrlények ellen

2010.04.06. 15:53 koimbra 2 komment

Csömörünk lehet az űrlény inváziós filmekből a közeljövőben. A népszerű táblás játék alapján készülő Torpedóban a csatahajóknak a földönkívüliekkel gyűlik meg a baja, hamarosan kezdetét veszi a Men In Black 3 forgatása is, ahol Will Smith fogja kiebrudalni a Földről a marslakókat, egy-két éven belül érkezik a Voltron mozifilm, jövőre pedig ismét az Álcák okoznak némi galibát bolygónkon és szintén 2011-ben érkezik a Cowboys & Aliens, ahol a vadnyugat fenegyerekei és az indiánok közös erővel számolnak le a gonosz ufókkal, még meg kell említeni a Battle: Los Angeles-t is. A felsorolás nem teljes, de már ebből is látszik, hogy el leszünk látva szépen vérszomjas űrlényekkel megspékelt produkciókkal. Ha ez még nem lenne elég, akkor a The Darkest Hour-t is felírhatják a megnézendőek listájára.

A sci-fi-akciófilmre Olivia Thirlby - akit a Junoból és a The Wacknessből ismerhetünk - szerződött le. Timur Bekmambetov producerként felügyeli a nyáron kezdődő munkálatokat, a filmet Chris Gorak fogja dirigálni. Gorak néhány éve készítette az Otthon, biztonságban posztapokaliptikus filmet, bár akkor láthatóan kevés pénzből kellett dolgoznia.

A történet Moszkvában fog játszódni, néhány amerikai turistát követhetünk figyelemmel, mikor az alienek lecsapnak a városra. Thirlby karaktere is az orosz fővarosban fog tartózkodni, mikor kitör a balhé, csatlakozik más emberekhez és együtt próbálják legyűrni az agresszorokat.

Címkék: miújság scifihír the darkest hour

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901899143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogerovac 2010.04.07. 00:21:55

Ennyi idegen terrorista és Jack Bauer meg sehol? ;)
süti beállítások módosítása