Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis sötét élete

2010.04.06. 14:49 koimbra Szólj hozzá!

A Walt Disney stúdió szerezte meg Kat Falls májusban megjelenő regényének, a Dark Life-nak a megfilmesítési jogait. Egyelőre még nem bíztak meg senkit a szkript megírásával, de Falls a Northwestern Egyetemen szerzett diplomát forgatókönyvírásból, szóval teljesen logikus döntés lenne, ha ő adaptálhatná saját művét. Rendezője már van a produkciónak, Robert Zemeckis készítheti el a filmet, arról még nem esett szó, hogy vajon a direktor az általa igen-igen kedvelt performance capture technikával készíti-e el a művet. Zemeckis ezzel a módszerrel hozza el a gyöngyvászonra  A sárga tengeralattjáró feldolgozását, gőzerővel dolgozik a produkción, amely majd 2012-ben kerül a mozikba, tehűt úgy fest, hogy a Dark Life-ból nem lesz egyhamar film. A stúdió azt várja Zemeckistől, hogy alkotása hatalmas sikert arasson, ugyanis a fejesek franchise-ban gondolkodnak. Falls is betervezte a folytatást a könyvéhez és lehetséges, hogy nem áll meg két regénynél, hanem több részt is papírra vet.

A történet a közeli jövőben játszódik, az óceánok vízszintje jelentősen megemelkedett (kissé Waterworld utánérzés, nem?), néhány ember arra kényszerűl, hogy az óceán felszínén éljen és néhány kölyök szuperképességre tesz szert. A főhős egy víz alatt élő tini srác lesz, aki összeesküvés nyomaira  bukkan, majd rájön, hogy a kormány mozgatja a háttérben a szálakat. A fiú a felszíni barátnője segítségével veszi fel harcot a politikusok ellen.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521898946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása