Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kép A dolog előzményének a forgatásáról

2010.04.07. 21:20 koimbra 6 komment

Talán valaki bizakodott benne, hogy nem lesz ebből semmi, talán a producerek és a stúdió is úgy gondolják, hogy ez csak egy rossz tréfa. De sajnos mégis hozzáláttak a filmhez, amely azt meséli el, hogy a norvégok miképp találtak rá az idegen űrhajóra és hogyan írtotta ki a földönkívüli szinte az egész bázist. Míg az első részben nem láthattunk nőt, addig a prequelben már lesz egy hölgyemény, őt Mary Elizabeth Winstead fogja eljátszani. Matthijs van Heijningen Jr. rendezi a produkciót.

Címkék: képben prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651902769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.04.07. 21:28:53

hát ha látunk több képet kiderül mi lehet belőle...

csakb 2010.04.07. 22:33:25

Jááj...
Az a legrosszabb az ilyen előzmény-filmekben, hogy már előre le van lőve az egész történet.

Amúgy egy aprócska pontosítás: nem van Heijningen, hanem a fia, van Heijningen Jr. a rendező. De róla sem lehet túl sokat tudni.

Alex Mahone 2010.04.07. 22:34:25

Ha valami hasonló helyen dolgoznék, biztos lekapnám az objektumot, felraknám a netre, hogy "nesztek, ez A dolog 2-ből van", és röhögnék a markomba. Amúgy azt hittem, a filmet rég beőrölték a fogaskerekek, olyan rég lehetett hallani róla.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.08. 11:13:50

Én azt nem értem, hogy miért kell mindent már reklám és klipkészítőkre bízni?
A Rémálom az Elm utcábant egy ilyen emberre bízták, a Tron Legacy-t is. Oké, lehet, hogy van egy vizuális látásmódjuk, de attól hogy frankó lesz benne a CGI, még kellene bele izgalom is.
Biztosra veszem, hogy A dolog előzményében nem tudják megismételni a Carpenter filmben átélt izgalmakat.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.04.09. 10:17:34

Ahelyett, hogy inkább az eredeti, ötvenes évekbeli verziót remakelnék. Abban sokkal jobb volt a na-most-ki-az-áruló stílusú hidegháború-áthallásos paranoid hangulat.
Sőt, volt benne olyan jelenet, amitől frankón megijedtem, míg a Carpenteres verzió simán csak undorító volt.

szkeptikus_ · http://twitter.com/szkeptikus_ 2010.04.13. 21:10:53

Szerintem teljesen racionális hogy megcsinálják, csodálkozom hogy csak most jutott a producerek eszébe, és szerintem nem is baj hogy lesz előzmény, boritékolható hogy fostalicska lesz belőle, de ettől nem lesz szarabb az eredeti, viszont rengetegen fogják megnézni többek között én is. várom már.
süti beállítások módosítása