Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fresnadillo a Bioshock helyett az Intruderst készíti el

2010.04.09. 13:05 koimbra Szólj hozzá!

Egyre valószínűbb, hogy a Bioshock filmből nem lesz semmi. Tavaly Gore Verbinski bedobta a törülközőt, helyére pedig a 28 héttel később rendezője Juan Carlos Fresnadillo került és 2010-re ígérték a filmet. Biztosra vehető, hogy ebből idén nem lesz semmi, sőt még 2011-ben sem várható, ugyanis még egy színészt sem szerződtettek le rá és Fresnadillo nyáron lát hozzá az Intruders thrillernek, amelynek történetéről csak annyit lehet tudni, hogy egy 11 éves kislány fog állni a középpontban, akinek a gyerekkor démonaival kell szembenéznie. Egyelőre nem tisztázott, hogy ezek a démonok valós lények vagy pedig a szokásos tini problémákat jelentik.

Clive Owen a lány apját fogja játszani, Daniel Brühl is benne lesz a a filmben, de róla nem derült még ki, hogy kit alakít.


Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561907138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása