Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greene is vajszobrászkodik

2010.04.10. 17:39 koimbra Szólj hozzá!

A filmtörténelem során már számtalan szobrászművészt csodálhattunk meg, ám ha minden igaz egyikük sem használt művéhez vajat. A Weinstein Company égisze alatt készül el a Butter, amelyben nem csak ilyen tevékenységet végző karakterek lesznek, hanem még versenyezni is fognak egymással.

Jim Field Smith, a Túl jó nő a csajom rendezője vezényelheti le a vígjátékot, Jennifer Garner, Kate Hudson, Ty Burrell, Rob Corddry már korábban leszerződött a filmre, Ashley Greene (a képen) pedig nemrég csatlakozott a szereplőgárdához.  Greene Kaitlen Picklert fogja eljátszani, aki egy lázadó tini lesz.  A forgatás a jövő héten veszi kezdetét.

A film középpontjában egy fiatal árva áll, akit magához vesz egy család, hamarosan kiderül, hogy a lány nagy tehetség a vajszobrászatban. Be is nevez a helyi bajnokságra, ahol a legnagyobb ellenfele a visszavonult bajnok felesége.

Címkék: miújság butter vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431910036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása