Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az utolsó ház balra rendezőjének következő horrorja

2010.04.11. 14:18 koimbra Szólj hozzá!

Wes Craven veterán horrorfilmrendező több évtizedes munkássága alatt készített jó néhány félelmetes, ijesztő alkotást, ezek közül nem egy klasszikussá vált. Egy ideje Hollywood remake lázban ég, Craven egykori művei közül is elővettek párat és újraforgatták azokat. Az utolsó ház balra sem kerülhette el a sorsát, ebből Dennis Iliadis készített egy egyesek szerint kiváló, mások szerint gyenge remake-et. A kasszáknál mindenesetre elég szépen termelt a produkció, Iliadis pedig megkapta a következő munkáját, a Pay the Ghost misztikus thrillert rendezheti meg.

A történet Halloween estéjén veszi kezdetét, egy házaspár fia nyom nélkül eltűnik. Egy évvel később azonban megérzik a srác jelenlétét, különféle ijesztő nyomokat követve ősi titkokra bukkannak, egy erős és rosszindulatú kísértet is feltűnik.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41911890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása