Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Summit égisze alatt készül el a Homelanders regénysorozat filmváltozata

2010.04.12. 11:14 koimbra Szólj hozzá!

A Summit Entertainment megszerezte a Homlelanders regénysorozat megfilmesítésének a jogait, Lorenzo di Bonaventura producerként be is állt a projekt mögé.  Az Andrew Klavan által írt könyveket a Bourne rejtély és a Disturbia elegyeként jellemzik, a főszereplő egy gimis srác, aki egy székben tér magához, megmozdulni nem igen tud, mivel le van kötözve. Az utolsó dolog amire emlékszik, hogy házi feladatot csinált, karate edzésre járt és arról álmodozott, hogy egy szép napon majd a légierő egyik pilótája lesz. Csak azt tudja, hogy meg kell szöknie, mivel egy hang az ajtó előtt arra utasít valakit, hogy ölje meg őt. Valahogy sikerült kijutnia erről a helyről és megpróbál rájönni arra, hogy miért üldözi őt mindenki.

Klavan regénysorozatának első része, a The Last Thing I Remember tavaly áprilisban jelent meg, a The Long Way Home címet viselő második felvonás pedig februárban került a könyvesboltok polcaira, a folytatás novemberben érkezik.

Hollywood nem először nyúl Klavan könyveihez, a Michael Douglas főszereplésével készült Ne szólj száj, illetve Clint Eastwood által rendezett Igazság napja is a szerző regényei alapján készültek.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31914038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása