Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner után a Columbia próbálja összehozni a He-Man filmet

2010.04.12. 10:35 koimbra 5 komment

2007-ben a Mattel a Warner stúdióval közösen próbálta tető alá hozni a He-Man filmet. A fejesek John Stevensont, a Kung Fu Panda rendezőjét nyerték meg a projekt élére és Joel Silver producerként állt be a film mögé, ám tavaly a Mattel és a Warner útjai elváltak, ugyanis nem sikerült megtalálni a közös nevezőt a produkciót illetően, a két fél teljes máshogyan képzelte el a produkciót. Jelenleg a Columbianal próbálkoznak, ahol a korábbi forgatókönyveket kidobták a kukába, az új változatot  Mike Finch és Alex Litvak körmöli le. Ők írták a Predators szkriptjét és szintén ők vetették papírra a Medievalt is, amelyet először McG szemelt ki magának, majd Rob Cohen tartózkodott egy ideig a fedélzeten.

1987-ben készült egy mozifilm Dolph Lundgren főszereplésével, ebben a jó és a sötét oldal a Földön folytatta csatározását, a cél egy igen-igen fontos kulcs megszerzése volt, alább az előzetest nézheted meg.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321913932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.04.12. 13:12:25

Lehet gyűjteni a köveket, de nekem a régi, Lundgren-es Masters of the Universe tetszett (Ahogy a Megtorló is Lundgren számomra, bár a Warzone kicsit megingatott a hitemben - a ceruzával való orrműtét priceless:) )

tolcsi 2010.04.12. 15:36:07

régen imádtam,még most is imádom,de azért kíváncsi vagyok!fasza lenne egy dolphi cameo:D

gabbor 2010.04.12. 15:38:34

Brutálisan gagyik ezek a nyolcvanas években készült filmek.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.04.12. 15:47:01

@gabbor: Az akkori kor technikai színvonalának megfelelő volt a MOTU. (BTW: a Flash Gordon rárepüléses jelenete a vége felé - na, az se volt semmi :)
Amúgy ha a trailer alapján ítélted meg így, akkor erősen tévedsz. Nem attól gaygi egy film, ha régi...
Másrészt a gagyi kifejezés inkább a mostani Megapiranha, meg társai színvonalú filmekre illik. Húsz év múlva az Avatar is gagyi lesz:-P

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.12. 17:33:28

@Vészmadár: Anno nekem is tetszett a He Man, a Büntető pedig nagyon jó lett. Lundgrenhez képest Thomas Jane egy kis nyomi volt.
süti beállítások módosítása