Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Harold és Kumar 3 története

2010.04.13. 16:29 koimbra 2 komment

Az NY Magazine-nak sikerült megszereznie a Harold és Kumar harmadik részének (A Very Harold and Kumar Christmas) a forgatókönyvet és közzé is tette annak tartalmát.

Harold és Kumar már benne járnak a harmincas éveikben, külön élnek, nem tartják egymással a kapcsolatot. Előbbi megházasodott, abbahagyta a drogozást, egy gyönyörű lakásban él és a Wall Streeten dolgozik. utóbbi ezzel szemben egyedül él régi lakhelyükön, orvosi engedélyét felfüggesztették marihuána birtoklás miatt. Kumar egy nap kap egy csomagot, amit Haroldnak címeztek, ezért fel is keresi régi cimboráját. Kumarnak itt sikerül Harold apósának a karácsonyfáját felgyújtania, ami természetesen a tűz martalékává válik. A duónak ezután fel kell kutatnia egy olyan fát, amivel pótolni tudnák a régit.

A NY Times azt írja, hogy sok füves poént sütnek el a kutatás közepette és néhány @ is bekerül a képbe, sőt Neil Patrick Harris  egy karácsonyi tévéshow házigazdájaként. tűnik majd fel. A stúdió 3D-ben szeretné elkészíteni a filmet és lesz benne egy olyan jelenet (a forgatókönyvben ez öt oldalt ölel fel), amelyben "hőseinknek" sikerül ismét betépniük, ami után egy hatalmas hóember veszi üldözőbe őket.

Címkék: franchise miújság sequel harold and kumar harold and kumar 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661918027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.13. 18:15:25

Előre tudom, hogy ez hatalmas lesz! :) Az eddigi két Harold és Kumar filmnek olyan fantasztikus hangulata volt, hogy azt nem lehet szavakban leírni :) Nomeg fantasztikus poénok röpködnek benne.

a8zoli 2010.04.13. 19:00:07

az első az nagy kedvenc de a második nagyon eröltetett és gyenge volt... a bush poénok kimondottan fájtak. én semmi jóra nem számítok max nph miatt nézem meg ...
süti beállítások módosítása