Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.04.13. 21:34 koimbra Szólj hozzá!

- Phil Lord és Chris Miller készíti a Derült égből fasírt második részét.
- A Pajiba oldal egy forrásra hivatkozva azt írja, hogy a következő Jack Ryan filmben a főhőst Moszkvában átverik, terroristának nézik, menekülnie kell, közben pedig azon van, hogy tisztázza magát.
- Kevin Bacon leszerződött a Stupid, Crazy Love vígjátékba.
- A DreamWorks megvette Jeremy Slater forgatókönyvét, amelynek története egy repülőtér körül zajlik, műfaja thriller.  Alex Kurtzman és Roberto Orci lesznek a producerek.
- David Fincher rendezi A tetovált lány amerikai verzióját, ez már ismert, viszont olyan szerződést kötött, hogy a folytatást is ő készítheti. Ha a stúdió végül úgy dönt, hogy nem akarja a második részt vagy annak élére más direktort akar Fincher akkor is megkapja a pénzét.
- Craig Brewer rendezi a Footloose film feldolgozását, Kenny Ortega dirigálta volna a művet, de kreatív nézetkülönbségek miatt távozott a produkció éléről. Ortega az In the Heights Tony-díjas Broadway darab filmre vitelével vígasztalódhat.
- A Family Guy alkotója, Seth MacFarlane rendezheti a Ted vígjátékot, a történet egy férfiról szól, akinek van egy plüssmacija, ez utóbbit CGI-vel hozzák létre.
- Emile Hirsch űrlények ellen fog küzdeni a The Darkest Hourban.
- Laura Elena Harring azt mondja, hogy David Lynch betervezte a Mullholland Drive folytatását.
- Joel Silver és Todd Phillips prodceri felügyelete alatt készül el egy vígjáték, amiről sokat nem lehet tudni, nagy titkolózás folyik körülötte. Annyit lehet tudni, hogy a brit Nima Nourizadeh reklámrendező fogja dirigálni a filmet és 12 millióba kerül a produkció.
- Szex és New York 2 poszter


 

- Robin Hood színfalak mögött videó

- Vasember 2 tv spot

- Rémálom az Elm utcában reklám

- Ugyan tervezték, de mégsem lesz Szörnyek az űrlények ellen folytatás. Kár, pedig Ripleyt is betehették volna.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361918092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása