Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vászonra viszik Stanley Kubrick több, mint 50 éves filmtervét

2010.04.14. 21:34 koimbra 2 komment

Stanley Kubrick és Jim Thompson  A dicsőség ösvényei háborús filmen és a Gyilkosság krimin dolgozott együtt, majd Thompson az 50-es években megírta a Lunatic at Large forgatókönyv első vázlatát, Kubrick pedig a Spartacus után látott volna annak megfilmesítéséhez, ám a szkript egyetlen példánya eltűnt. 1999-ben Philip Hobbs lelt rá a kéziratra Kubrick hatalmas könyvtárában, ezt 2006-ban Stephen R. Clarke dolgozta át, majd 2006-ban Chris Palmer reklámfilmest kérték fel a rendezésre, azóta eltelt négy év és jelenleg nem ismeretes, hogy Palmer a rendezői széket melegíti-e még, de a produkcióhöz sikerült megnyerni Sam Rockwellt és Scarlett Johanssont.

A sztori 1956-ban játszódik New Yorkban, az egyik főszereplő, Johnnie Sheppard, aki egy karniváli dolgozó és könnyen dühbe gurul. A másik fő karakter Joyce, aki felettébb vonzó teremtés és egy bár törzsvendége. Ebben a bárba szedi fel Johnnie a nőt, viszont kettejük közül az egyik nemrég egy elmegyógyintézet vendégszeretetét élvezte, ám az illető kereket oldott onnan.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631921931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.14. 22:04:28

A sztori jól hangzik, nomeg Rockwell és Johansson nem kis név :)

geomayler 2010.04.15. 10:42:21

Annyira hiány van eredeti ötletekből Hollywoodban, hogyha kifogynak az adaptációkból meg remake-ekből, akkor már csak talált anyagból tudnak dolgozni. :D
süti beállítások módosítása