Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Efron a bűn útján

2010.04.15. 22:07 koimbra Szólj hozzá!

Az Álomgyár szeme Svédországra tévedt, habár a tekintetükkel már másfelé néznek, kezük még mindig az ország filmgyártásában turkál. Idén érkezik az Engedj be feldolgozása, David Fincher pedig A tetovált lány új változatát hozza el nekünk. Snabba Casht is kitúrták a felhozatalból, nagy licit folyt a stúdiók között, majd a Warneré lett a lehetőség, hogy a Snabba Cash amerikai feldolgozását. A Warner nem ülhet sokáig a projekten, ha nem sikerül záros határidőn belül elkezdeni a forgatást, akkor ismét szabad préda lesz a megfilmesítési jog, ami biztosra vehető, hogy hamar el fog kelni, ha már ilyen hevesen érdeklődött iránta a többi hollywoodi stúdió is.

A tervezet mögé Charles Roven (A sötét lovag) és Richard Suckley (A bűn árfolyama) állt be producerként, a főszereplő pedig Zac Efron lesz. A történet a bűnözés a drogok világába vezeti el a nézőt, a főszereplő pedig a kokainfutárként és pénzmosóként tevékenykedik, azt reméli, hogy hamarosan meggazdagszik. Efront eddig vígjátékokban láthattak, most meglátjuk, hogy megállja-e a helyét komolyabb darabokban is.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591924981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása