Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Sorcerers's Apprentice poszter

2010.04.15. 10:50 koimbra 2 komment

Kikerült a netre a The Sorcerer's Apprentice teaser posztere, az előzetes erre tekinthető meg. A történet New Yorkban játszódik, ahol két nagyhatalmú mágus csap össze. Nicolas Cage játssza a pozitív varázslót, aki ebben a városban keresi azt az embert, aki segíthetne neki a gonosz legyűrésében. Jerry Bruckheimer neve a garancia arra, hogy látványos és szórakoztató popcorn filmet fogunk látni.

Címkék: poszter sorcerers apprentice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121922997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.04.15. 14:33:45

Jó ez a poszter! Mint egy igényes fantasy-könyv borítója, simán el tudnám képzelni. Bízom abban, hogy Cage ezúttal jó forgatókönyvet választott (bár a Kick-Ass is telitalálatnak tűnik), mert az utóbbi években néha igencsak sikerült mellényúlnia.

Ez a film várós és moziban nézős! Csak ne 3D legyen... :-S

Shyllard 2010.04.17. 19:30:27

Tényleg elég ütős egy poszter, énis remélem, hogy ezúttal nem nyúlt mellé Cage. :) Bár azért a Kick-Ass sokkal jobban izgat, kíváncsi vagyok, hogy SPOLER képesek lesznek-e úgy kinyírni Big Daddy-t, mint a képregényben. SPOILER VÉGE
süti beállítások módosítása