Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Lee régi filmterve (újra) megvalósul

2010.04.16. 22:43 koimbra Szólj hozzá!

Az 1960-as években Bruce Lee fejében született meg a The Silent Flute film ötlete, James Coburne-nel és Stirling Silliphanttal közösen írták meg a történetet, ám a terv kútba esett Lee halálakor. Néhány évvel később azonban mégis készült ebből egy film Circle Of Iron címen, amiben David Carradine, James Coburn és Eli Wallach is látható volt a produkcióban.

A film producere Paul Maslansky volt és az új változat munkálatainál szintén hasonló minőségben venne részt. Maslansky azt mondja, hogy a produkció egy epikus harcművész kalandfilm lesz, amely hű marad Lee eredeti művészi és a filozófiai elképzeléseihez. Ezen kívül azt ígéri, hogy olyan tökélyre fejlesztett harcművész jeleneteket fogunk benne látni, hogy szemünk-szánk tátva marad, a producer nem kisebbet állít, mint hogy olyan művet fognak letenni az asztalra, amihez foghatót még nem látott a világ.

A történet főhőse egy Cord nevezetű harcművész lesz, aki a Megvilágosodás könyvét szeretné megszerezni, ezt pedig a titokzatos Zetan őriz. Útja során át kell esnie néhány próbán, ezek segítségével tudja tökéletesen megtanulni a Zen filozófiát, kalandos küldetése közben egy vak furulyással, egy majomvezérrel, egy halottal és egy cigány törzs vezetőjével hozza össze a sors. Egyes próbákon másokkal kell megküzdeni, más feladatoknál pedig nehéz rejtélyeket megoldania.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591927483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása