Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rutger Hauer lesz a Hobo With A Shotgun grindhouse film főszereplője

2010.04.19. 10:58 koimbra 1 komment

A Grindhouse film ugyan csúnyán elhasalt a mozipénztáraknál, ám ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a műfajnak. Quentin Tarantino és Robert Rodriguez duplafilmje között levetítettek néhány ál-előzetest, kettőből pedig érkezik a moziváltozat. Először a Machete fut be majd ősszel, a Thanskgiving majd jövőre kerül a filmszínházakba. (DVD-n pedig éppen a Bitch Slap hódít és néhány hónappal ezelőtt készült el a Black Dynamite, amely egyesek szerint kiváló műfajparódia.)

Jason Eisener egy grindhouse versenyre készítette el a Hobo With a Shotgun áltrailert, amely olyan jól sikerült, hogy alkotása elvitte a trófeát és még egészestés film is készül belőle. A forgatás ma indul és Rutger Hauer lesz a főszereplő. Dave Brunt, aki az előzetesben a hobot játszotta egy zsarut fog megformálni a filmben. Íme Eisener műve.

Címkék: grindhouse miújság hobo with a shotgun

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601933700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ninarose · http://adultfilmatrium.freeblog.hu/ 2010.04.19. 13:40:27

Hát, ez óriási! :)

Kell ilyen! Még, még, még!
süti beállítások módosítása