Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Smith és Jones is visszatér a Men in Black folytatásában

2010.04.21. 15:18 koimbra 3 komment

Még 2008-ban hintette el Walter F. Parkes producer, hogy lesz Men in Black 3, majd tavaly októberben az is kiderült, hogy Etan Cohent, a Madagaszkár 2 és a Trópusi vihar íróját állították rá a forgatókönyvre. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy az első két felvonás rendezője, Barry Sonnenfeld részt vesz-e a munkálatokban, illetve hogy Tommy Lee Jones újra eljátssza-e K ügynököt, a franchise másik húzóneve, Will Smith azonban már a fedélzeten volt.

Nemrég Sonnenfeld arról beszélt, hogy Smith és Jones is vissza fog térni a harmadik részre, előbbi már leszerződött, utóbbi még nem, bár erre nem kell sokat várni és lehetséges, hogy 3D-ben készül el a produkció, a forgatás kezdetét nem esett szó. Smith jelenleg két projekt között vacillál, a másik a The City that Sailed, amelyet Andrew Niccol fog dirigálni, ám ő először egy másik filmet, az I'm Mortalt akarja megcsinálni, így szinte biztos, hogy a Men in Black 3-hoz még idén hozzálátnak.

A történettel kapcsolatban nem tudok információval szolgálni, korábban olyan pletyka látott napvilágot, ami szerint a filmben lesz időutazás, J ügynök visszamegy a múltba, ahol találkozik a fiatalabb K ügynökkel, akit Josh Brolin fog játszani.

Címkék: franchise miújság sequel men in black men in black 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431940065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.04.21. 18:34:43

nagyon helyes csakis az old-school arcokkal lehet csinálni 3-ast !

Shyllard 2010.04.21. 22:00:23

Várós a film nagyon, ha benne lesz mindenki nem lesz csalódás :)

freddyD 2010.04.22. 07:27:07

Remélem azért jobb lesz a második résznél
süti beállítások módosítása