Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nyerj jegyet a Revans filmre

2010.04.25. 22:00 koimbra 2 komment

A mozinet.hu jóvoltából most ismét belépőt nyerhetsz egy premier előtti vetítésre, ezúttal a Revans Oscar-jelölt filmet nézheted meg.  Annyit kell tenned, hogy a produkció rendezőjének a nevét  e-mailben megírod, (a Filmdroid alatt megtalálod a kapcsolatot) határidő április 26 déli 12 óra. A nyerteseket e-mailben értesítem, akik még magukkal vihetnek még egy embert.  A vetítés április 28-án, szerdak este 19.30-kor lesz  a Csepel Cinamaban.

Bécs egy kopott kerületében a szabadult fegyenc, Alex (Johannes Krisch) egy bordélyházban dolgozik, ahol beleszeret Tamarába, az ukrán prostituáltba (Irina Potapenko). Kétségbeesett kitörési kísérletük alvilági életükből egy bankrablás formájában azonban nem a várakozásuknak megfelelően alakul, s az esemény hatására végzetszerűen összefonódik sorsuk egy vidéki rendőr (Andreas Lust) és látszólag elégedett felesége (Ursula Strauss) életével.

Aprólékos, elegáns rendezéssel Spielmann feszült, egzisztenciális légkört teremt. A film a bosszú és a megváltás meglepő portréja, utazás az emberi természet legsötétebb zugaiba, ahol az erőszak és a szépség egymás mellett létezik. A Revans egyszerre izgalmas thriller és a görög tragédiákat idéző dráma. Itt találsz képeket a forgatásról és a sajtókönyvet is ott találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31943443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása