Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rourke lesz Dzsingisz kán

2010.04.25. 20:29 koimbra 1 komment

John Milius Dzsingisz kánról készül filmet forgatni. Milius neve nem csenghet túl ismerősen a mostani mozikba járó közönségnek, anno azért letett néhány klasszikust az asztalra. Milius írta és rendezte  Conan, a barbárt és a Vörös hajnalt, a Piszkos Harry forgatókönyve pedig az ő kezei közül került ki és a Róma sorozat (egyik) atyja volt. Immár 13 éve, hogy nem állt be a kamera mögé, 1997-ben is egy tévéfilmet hozott össze, ám most ismét egy nagyobb alkotást készíthet. A címszereplőt Mickey Rourke formálja meg és a kán fia és unokája visszaemlékezései során ismerhetjük meg a legendás hadvezért.

A munkálatok Indiában és Kínában fognak zajlani, egyelőre még nem tudni, hogy mikor látnak hozzá a forgatáshoz. Rourke jelenleg Tarsem Singh kamerája előtt játszik az Immortalsban, majd következik a St. Vincent, úgy látszik, hogy ebben az évben már nem kezdenek hozzá az alkotáshoz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261950943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.04.26. 18:08:04

Milius korában még elment, hogy egy távol-keleti embert amerikai színész alakítson... ma már nem.
süti beállítások módosítása