Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marvel hírek

2010.04.26. 10:03 koimbra 6 komment

Elképzelhető, hogy nem Nicolas Cage fogja játszani a Szellemlovas folytatásában a főhőst. Ugyanis a Nemzet aranya harmadik részéhez pár hónapon belül hozzálátnak, ám a Columbia stúdiónak november 14-ig neki kell állnia a Szellemlovas 2-nek, különben a jogok visszaszállnak a Marvelhez, mivel Cage elfoglalt lesz, így más formálhatja meg a forrófejű figurát.

A pletykák szerint lesz Póknő film is (a karakterről itt tudhatsz meg többet) és Vanessa Hudgens esélyes a a főszerepre.

A Marvel úgy döntött, hogy a pénzigényes szuperhős produkciók mellett a másodvonalbeli héroszait is a mozikba küldi, ezen alkotások összege pedig 20-40 millió dollár körül mozogna. A Power Pack mellett Dazzler, Luke Cage és Dr. Strange is ilyen olcsóbb művekben mutatkozna be. Érdekes, hogy a stúdiónál miért gondolják úgy, hogy Dr. Strange nem számít központi figurának a képregényekben, mellesleg az illető nagy varázstudó, 40 millióból nem tudják kihozni a filmet. Dr. Strange-et Guillermo Del Toro szerette volna megfilmesíteni, ám ő most a Hobbittal van elfoglalva.

Kevin Feige (ismét) megerősítette, hogy Hulk benne lesz a Bosszú Angyalaiba. A Marvel elnöke azt mondta, hogy a zöld óriás ott volt mind a Bosszú Angyalai, mind a The Ultimates képregények első részében és a szuperhősöket egyesítő filmben is kulcsszerepet fog betölteni. Ezen kívül lesz rá néhány utalás a Vasember 2-ben. Hozzátette van esély rá, hogy Bruce Banner is megjelenjen a Bosszú Angyalai filmben (így Edward Nortont is viszontláthatjuk), de ez még sok dologtól függ.

Edgar Wright szerint az év végén vagy jövő év elején láthatnak hozzá a Hangya előkészületeihez, akárhogy is lesz mindenképpen a Bosszú Angyalai film után fogják bemutatni.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111952086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.04.26. 16:39:18

...ez van akkor, ha már csak vérgáz szuperhősök maradtak...?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.26. 16:54:01

@Alex Mahone: Több ezer karakter jár s kel a Marvel univerzumban, Dr. Strange központi karakter, kaphatna normál filmet, Luke Cage pedig az Új Bosszú Angyalai első tagjai között volt és vele, szupererő meg golyóálló bőr, lehetne egy jó kis bunyós filmet összehozni.
Ha már a Fenegyereket is újrakezdik, akkor jöhetne egy új Elektra, ahhoz talán elég lenne 40 milla.

A nép fia 2010.04.26. 18:22:26

A Fenegyerek nem is volt (olyan) rossz, az Elektra viszont vérciki.

Sajnos ez a lángoló fejű csávó is hagyott kívánni valót maga után, elvakult rajongóknak azonban megfelelt.

a8zoli 2010.04.26. 21:44:00

@koimbra: igy van nagyon sok sok karakter van amit lehetne és sztem a dare devil igen is jó volt az elektra meg tré...
de bőven van amit újjat lehetne mutatni.

skaven 2010.04.27. 01:30:55

dr strange film 20-40 millabol? :(
jo szar lesz.

Alex Mahone 2010.04.27. 07:36:25

Szerintem ha a megfelelő csapatot állítják rá, 40 millából simán kihoznak egy jó és látványos filmet, a District-9 is 30-ból készült.
süti beállítások módosítása