Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Piranha 3D előzetes - Véres lesz a víz

2010.04.26. 09:19 koimbra 7 komment

Annyi szörny lapul a folyók, tengerek, óceánok alatt (legalábbis képzeletben), hogy nyugodtan tudtak volna válogatni belőle a filmkészítők. Azonban megint a piranhakat nézték ki a listáról, majd leporolták az 1978-as Piranha filmet és újraforgatták (amiből már készült egy remake). A produkció élére a horror terén jártas Alexandre Aja (Tükrök, A sziklák szeme) állt és Elizabeth Shuet-t tették meg főszereplőnek, aki minél több embert próbál majd megmenteni a gyilkos halak légióitól. A szereplőgárda nagy részét - Ving Rhames, Jerry O'Connell, Dina Meyer, Richard Dreyfuss és Christopher Lloyd, Riley Steele és Kelly Brook - a vérszomjas teremtmények minden bizonnyal megkóstolják. Az alkotás 3D-ben lesz látható, augusztusban érkezik az (amerikai) mozikba.)

Címkék: trailer remake 3d piranha horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251951955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élien 2010.04.26. 10:44:41

Nekem nem indul el:(
Pedig röhögtem volna egyet;)

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.04.26. 11:40:46

Ajjaj. Csak én látom úgy, hogy a piranhák elég gyenge CGI teremtések? Pont a főszereplők hadát rontják így el, megfejelve mindezt bulizó (tehetségtelen) tinikkel?!
Eddig sem érdekelt túlságosan ez a film, de most már még úgy se.
Egyedül Christopher Lloyd-ot, meg Elizabeth Shuet-t sajnálom, a többi meg pont ilyenekbe való. Richard Dreyfuss gondolom, a "Cápa" örökségéből próbál majd figyelmet felkelteni, és ha ezt teszi ő a legszánalmasabb.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.26. 12:10:42

@Nostro: Még mindig jobb, mint a SyFy-os marhaság:)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.04.26. 16:18:18

@Nostro: de hat ez a film eleve nem veszi magat komolyan...

Rolee83 2010.04.26. 17:09:04

Szerintem szórakoztató lesz!! :P

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.04.26. 18:29:53

@madcows: Ha valami nem néz ki túl jól, és azt mondani rá, hogy: dehát ez nem is veszi komolyan magát! szerintem helytelen megközelítés. Ennyi erővel ne is várjunk erőteljes, jó filmeket. És nem is várunk mert minden alibi filmet így közelítenek meg, még a nézők is. Szvsz a f.s film, nem feltétlenül egyenlő vicces önreflexióval. A MegaPiranha szemmel láthatóan egy gyötrelem. Premier előtt közzétett fél perc is semmi másról nem szólt csak abszurditásról. Jelezte, tisztázta mire számítsunk. De én a fenti trailerben nem látok arra utaló jelet, hogy ne szeretné komoly, "izgulós" filmként feltüntetni magát. Ha kiderül a korhatár, vagy feltesznek fél perceket még többet lehet mondani erről.
süti beállítások módosítása