Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A szállító: A sorozat

2010.04.27. 10:27 koimbra 3 komment

2002-ben A szállító nem hozott a filmszínházakban túl sokat, ám házimozis forgalmazásban elég szépen teljesített, ezért elkészítették a második felvonást, amely már az előző rész bevételének közel a dupláját hozta, majd a harmadik már bőven 100 millió felett teljesített. A trilógia 238 millió dollárt gyűjtött világszerte a mozikban, a negyedik rész azonban (egyelőre) nincs tervbe véve, viszont jön a sorozat.

Az EuropaCorp bejelentette, hogy egy olyan sorozaton dolgoznak, amely a cég szárnyai alatt készült Szállító trilógián fog alapulni, a főhős egy hajdanán kommandósként tevékenykedő fickó lesz, akit fel lehet bérelni arra, hogy különféle csomagokat szállítson le.

A széria Transporter: The Series (azaz A szállító: A sorozat) címre fog hallgatni és minden egyes epizód 4 millió dollárba fog kerülni.  Az elképzelés szerint jövő év februárjában látnak hozzá a forgatáshoz, Torontóban és Los Angelesben fognak zajlani a munkálatok és még 2011-ben leadják a tévében. Rendezője még nincs a produkciónak, arról nem esett szó, hogy a főhőst Frank Martinnak fogják-e hívni vagy Jason Statham fel fog-e tűnni a sorozatban.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461955582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.04.27. 11:10:55

A Szállító mozifilm első része nekem tetszett, a második már kevésbé, a harmadik meg még kevésbé.

Nem tudom, hogy Statham mennyire "vevő" egy TV-sorozatra, hiszen ő inkább mozizgat mostanában.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.27. 11:16:34

@Spawn85: A jó gázsit még a legnagyobb művészek sem vetik meg...;)

Shyllard 2010.04.27. 17:51:21

Az első borzalmas volt, a kettő még azt is alulmúlta. Máig nem bírtam eljutni a 3.-ig és nem is akarok. És szerintem ez a sorozat már létezik, csak Cobra 11-nek hívják :D
süti beállítások módosítása