Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan indul a The Lincoln Lawyer forgatása

2010.04.27. 12:30 koimbra Szólj hozzá!

Ryan Philippe, William H Macy és  Michael Pena szerződött le a The Lincoln Lawyer filmre, korábban Matthew McConaughey és Marisa Tomei kötelezte el magát a produkció mellett. Az alkotást Brad Furman (Különleges indíték) dirigálhatja, John Romano szállította a forgatókönyvet, amely Michael Connelly regénye alapján készült.

A Lincoln Lawyer film fő karaktere Mickey Haller ügyvéd,  ideje nagy részét a Lincolnja hátsó ülésén tölti (ez az irodája). Leginkább piti kis bűnözők jutnak számára, ám ahogy lenni szokott, élete legnagyobb ügyét kaparja ki, egy milliomos playboyt kell védenie, akit gyilkosság vádjával tartóztattak le.

McConaughey játssza az ügyvédet, a színész otthonosan mozog a tárgyalóteremben,  karrierjét  a Ha ölni kell krimi indította el, ahol szintén egy ügyvédet formált meg. Tomei a főszereplő  ex-feleségét alakítja, aki a vádat fogja képviselni, Philippe pedig a vádlott lesz.

Tavaly Tommy Lee Jones csapott le a filmre, nem csak az egyik szerepet szerette volna eljátszani, hanem a rendezői teendőket is ellátta volna, ám a forgatókönyv láttán kihátrált a produkcióból.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561955913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása