Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bizonyossá vált, hogy Bill Condon rendezi a Breaking Dawnt

2010.04.28. 21:11 koimbra Szólj hozzá!

A Summit Entertainment fejesei hónapokkal ezelőtt összedobtak egy listát, amelyen a negyedik Alkonyat rész, a Breaking Dawn szóba jöhető rendezőit tartalmazta. Sofia Coppola (Elveszett jelentés), Gus Van Sant (Milk) vagy Bill Condon (Dreamgirls) és Stephen Daldry (A felolvasó) közül szerettek volna megnyerni valakit. Néhány hete úgy hírlett, hogy Condonnal már közel járnak a megegyezéshez, most pedig biztossá vált, hogy ő fogja dirigálni Edward, Jacob és Bella történetének következő felvonását.

Stephenie Meyer könyvének, a Breaking Dawnnak a vászonra vitele olyan embert igényelt, aki intelligensen és tiszteletteljesen nyúl a regényhez, úgy hisszük, hogy Bill Condon pontosan a megfelelő személy erre a feladatra, kiegyensúlyozott és már bizonyította óriási kreativitását, mondta Erik Feig, a Summit egyik fejese.

Meyer sem fukarkodott a dícsérő szavakban, az írónő nagyon izgatott, hogy Bill velük dolgozat, úgy hiszi, hogy egy igen jó produkciót fog letenni az asztalra és már alig várja, hogy láthassa a kész művet.

Címkék: miújság könyvből film alkonyat breaking dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931960446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása