Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gere és Grace a The Double thrillerben

2010.04.29. 17:25 koimbra 1 komment

A Börtönvonat Yumába western és a Wanted akciófilm társírója, Michael Brandt rendezésre adta a fejét, ki is szemelte magának a The Double thrillert. A produkcióra Richard Gere és Topher Grace szerződött le.

Gere egy visszavonult CIA ügynököt alakít, aki nyugdíjazása előtt folyamatosan egy orosz bérgyilkos, Cassius nyomában loholt, mindig csak egy hajszál választotta el attól, hogy végre elkapja az illetőt. A ruszki végül feldobta a talpát, legalábbis mindenki úgy hitte, ugyanis visszatér és első megmozdulásaként kicsinál egy szenátort. A CIA ügynök újra aktivizálja magát és egy FBI-os segítségével (Topher Grace fogja játszani) próbálja újra elkapni egykori nagy ellenfelét.

Gere karrierje során számos alkalommal játszott már zsarufigurát (Legbelső félelem, Brooklyn mélyén), Grace viszont még nem sokat akciózhatott (a Pókember 3-ban esetleg), inkább a vígjátékokat részesítette előnyben.

Címkék: miújság akcióhír the double

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811962390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.29. 18:10:21

Meglásssuk. Én olyan jó kis közepes filmet vizionálok.
süti beállítások módosítása