Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Secretariat előzetes

2010.04.29. 17:39 koimbra 1 komment

Randall Wallace rendezésében készült el a Secretariat produkció, az úriember eddig két filmet dirigált, neki köszönhető a Katonák voltunk, illetve A vasálarcos. Előbbiben a fegyverek ropogtak, utóbbiban pedig kardokkal viaskodtak, új művében pedig a lóverseny kerül a középpontba.

A cím a Triple Crown díjas fajtaszta ló nevére utal, a paci a valóságban is létezett, Penny Chenery volt a tulaja. John Malkovich játssza az idomárt, Diane Lane alakítja Cheneryt, aki úgy jutott a lóhoz, hogy egy arisztokrata feldobott egy érmét és mivel a szerencse nem neki kedvezett a ló a hölgyé lett.

Címkék: trailer secretariat drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631962413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.30. 11:40:02

Jujj, Malkovich neve mostanában nem garancia a jó filmre, olykor arcpirító baromságokhoz is adja magát... Bár ez még lehet akármi is.
süti beállítások módosítása