Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kevin James akció-vígjátékban

2010.04.30. 11:29 koimbra 1 komment

Az Adam Sandler baráti társaság ismét alkot. Kevin James lesz a főszereplője a Here Comes the Boom akció-vígjátéknak, Sandlerrel és Todd Garnerrel együtt a produceri feladatokat is ellátja. Salma Hayek neve kering még a produkció körül, de a bájos színésznő még nem szerződött le.

A történetet egyelőre nem tették közzé, annyi ismeretes, hogy a forgatókönyvet James vetette papírra Rock Reubennel, aki a The King of Queens sitcom producere és írója, a sorozat egyik szereplője James. A jó húsban lévő színész már bizonyította, hogy egymaga is képes sikerre vinni egy filmet, A pláza ásza vígjáték 183 millió dollárt termelt világszerte a kasszáknál (a producer neve könnyen kitalálható).

James és Sandler idén a Grown Ups alkotásban tűnik fel, Hayek is látható lesz az vígjátékban.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831963972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.04.30. 19:25:04

nem tudom a népek mit ettek a pláza ászán, nézhetetlen film volt, és teljességel humortalan, inkább csak kínos

pedig a pasiban megvan a jó vígjátékalap
süti beállítások módosítása