Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Barrymore és Krasinki bálnákat szabadít ki a jég fogságából

2010.04.30. 21:30 koimbra 1 komment

1988 októberében három kaliforniai szürke bálnára leltek az Északi-sarkkörnél, a nagy testű állatokra a jég fogságában leltek rá. A bálnák kiszabadítása érdekében nemzetközi csapat gyűlt össze a helyszínen, Amerika és Oroszország is összefogott, hogy segítsenek a mentési expedícióban, újságírók hada érkezett az alaszkai Barrow eszkimó városba. Ezt dolgozza fel a Whales film, amely az Universal égisze alatt fog készülni.

John Krasinki és Drew Barrymore szerződött le a két főszerepre, Ken Kwapis pedig a rendezői teendőket vállalta el. Jack Amiel és Michael Begler forgatókönyve két hetet fog felölelni és egy romantikus szálat helyez a középpontba, egy Greenpeace aktivista (Barrymore) és egy újságíró fog (Krasinki) egymásba habarodni, miközben a háttérben zajlik a bálnák megmentése.

Címkék: miújság romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551965398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.04.30. 22:23:10

ezen a fotón olyan bálnásan deformált a pofázmánya a hölgynek...
süti beállítások módosítása