Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ki rendezi az X-Men: First Classt?

2010.05.02. 14:50 koimbra 5 komment

Jön a következő X-Men film, sajnálatosan nem a negyedik mutánskaland érkezik még, hanem a Küklopsz, Jean Grey, Bestia (stb...) fiatalabb éveit bemutató produkcióhoz látnak hozzá néhány hónapon belül. Bryan Singert bízták volna meg a rendezői feladatokkal, ő egyébként is otthon van képregény témában, az első két X-Ment és a Superman visszatért neki köszönhetjük. Azonban a forgatás egybeesett volna egy másik projekttel, így visszamondta a felkérést.

Néhány napja Matthew Vaughnt emlegették a film kapcsán, de kiderült, hogy ő biztosan nem fogja ledirigálni a First Classt. A Deadline oldal úgy tudja, hogy a stúdió rövid listáján David Slade, Daniel Espinoza, Timur Bekmambetov, Carl Rinsch és Louis Leterrier neve szerepel. Leterrier nagyon hajt, hogy végre ismét képregényfiguráról szóló filmet készíthessen, a Bosszúállók rendezését nagyon szívesen elvállalta volna. Bekmambetov asztalán rengeteg filmterv található, nem valószínű, hogy végül a kazah direktor tolmácsolásában láthatjuk a filmet. Hamarosan kiderül, hogy a stúdió kire bízza a produkciót, a terv az, hogy nyáron indulna a forgatás.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951968650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabeszka79 2010.05.03. 06:07:46

Nem ez az első Marvel filmmel kapcsolatos post ahol feltűnt, hogy az Avengers-t Bosszúállókként emlegetitek. Ez már egy hivatalos cím vagy saját kútfőből származó fordítás/ferdítés? Ők itthon a Bosszú Angyalai néven ismertek, már több mint 20 éve (már az első itthon kiadott Pókember füzetekben felbukkantak) így azt hiszem ez az elnevezés a helytálló, addig amíg - ne adja az ég - a jövőbeni forgalmazó nem kereszteli át a csapatot.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.03. 09:43:24

@gabeszka79: Én is Bosszú Angyalai néven emlegettem eddig, de a Vasember 2-ben Bosszúállókként volt megemlítve. Én speciel örülnél, ha maradna az eredeti képregénybeli elnevezés, de hát a Wolverine esetében sem maradtak meg a Rozsomáknál.

Tipca 2010.05.03. 15:43:36

A Bosszúállók alatt nem az Uma Thurman, Ralph Fiennes, Sean Connery filmet értették? Én rögtön arra gondoltam, mikor olvastam a cikket.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.03. 17:06:39

@Tipca: Szerintem elég kevés embernek ugrik be az a film, nem látták túl sokat és nagyon rossz volt, annyira, hogy mostanra már el is felejthette mindenki, akinek volt szerencséje hozzá.

gabeszka79 2010.05.03. 18:31:39

@koimbra: Bocs, nem akartalak feleslegesen lehordani, de a Vasember 2-t nem láttam még, nem tudtam, hogy ott már nevükön is lettek emlegetve. A névváltoztatás pedig sajnálatos és felesleges volt.
A Bosszúállókról nekem is a Thurman-Fiennes-Connery féle celluloid-rettenet ugrik be egyébként.
süti beállítások módosítása