Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Black, Martin és Wilson madarakat figyelnek meg

2010.05.03. 21:45 koimbra Szólj hozzá!

Nagyon vonzza az ismert neveket a The Big Year vígjáték. Steven Martin, Jack Black és Owen Wilson szerződött le először a filmre, majd Rosamund Pike, JoBeth Williams, Brian Dennehy, Dianne Wiest, Anthony Anderson és Tim Blake Nelson is bekerült a produkcióba, ma pedig Rashida Jones, Angelica Huston és Jim Parsons lépett a fedélzetre, Kevin Pollakkal és Joel McHale-lel még folynak a tárgyalások.

A produkció Mark Obmascik 1998-ban kiadott, The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession című könyvén alapszik. Három ornitológus azon verseng egymással, hogy ki tudja Észak-Amerikában a legtöbb ritka madarat megfigyelni.

Martin (Dustin Hoffman visszadobta a felkérést), Black, és Wilson játsszák a főszerepeket, Jones pedig Black szerelmét formálja meg, Parsons egy népszerű blog szerzőjét alakítja.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871972289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása