Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wes Craven régi művét 3D-ben dolgozzák fel

2010.05.03. 10:26 koimbra Szólj hozzá!

Wes Craven 1972-ben mutatkozott be rendezőként Az utolsó ház balra horrorral, majd készített még néhány borzongató alkotást az évtizedek alatt. Az Álomgyárban jelenleg egymás után dolgozzák fel a régi kisebb-nagyobb sikereket elérő produkciókat és Craven műveit is szép sorban előveszik, leporolják, újraforgatják. Az első filmjének a remake-jét már láthattuk, akárcsak a Sziklák szemét, a Mocsárlény új változata  hamarosan érkezik, a hétvégén pedig a Rémálom az Elm utcában feldolgozását mutatták be Észak-Amerikában, amely hatalmas bevételt produkált. Nem kellett sokat várni, ma bejelentették, hogy újabb filmet fognak készíteni Craven egyik régi műve alapján.

A Deadly Friend a Warner égisze alatt fog elkészülni, az írók már dolgoznak a forgatókönyvön, a producerek pedig azt próbálják kitalálni, hogy Kristy Swanson egykori szerepére melyik színésznő lenne alkalmas, ezen kívül pedig kiderült, hogy 3D-s lesz a film.

Címkék: remake miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931970596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása