Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rockwell is az űrlények ellen küzd

2010.05.04. 21:29 koimbra Szólj hozzá!

Jon Favreau a Vasember után még egy képregényt fog adaptálni, a Cowboys and Aliensben Robert Downey Jr. a vadnyugaton lövöldözhetett volna a Smith & Wessonjával  galád űrlényekre, ám úgy alakult, hogy a színész visszamondta a felkérést, de Favreau nem marad "vasemberes" szereplő nélkül. Ugyanis Sam Rockwell, aki Tony Stark konkurensét formálta meg a Vasember 2-ben leszerződött a sci-fi westernre.

Rockwell egy Doc nevű bártulajt fog játszani, aki csatlakozik az űrlények leverésére szervezett csapathoz. Rockwell karakterének csak rövid ideig lett volna látható filmben, ám mivel sikerült ilyen kaliberű színészt megszerezni Doc figurájához a jeleneteit újraírták és kibővítették a szerepet.

Az alkotásban Harrison Ford, Olivia Wilde és Daniel Craig is fel fog tűnni, a történet a vadnyugaton játszódik, ahol kényszerleszállást hajt végre egy űrhajó, a telepesek és az indiánok kénytelen összefogni, hogy legyőzzék a fejlettebb fegyverzettel rendelkező földönkívülieket.

Címkék: miújság cowboys and aliens

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921975098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása