Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.05.05. 20:40 koimbra 4 komment

- Pénteken kerül a mozikba az amerikaiaknál a Vasember 2, előtte vetítik J.J. Abrams új filmjének az előzetesét. A Super 8 címre hallgató filmről vajmi keveset lehet tudni, többen rebesgették, hogy a Cloverfield előzménye lesz. Annyit sikerült (?) kideríteni, hogy a 70-es vagy 80-as években néhány gyerek super 8-as kamerával forgat és néhány érdekes dolgot is sikerült rögzíteniük.
- David O. Russell rendezi az Unchartedet, amelynek alapja a hasonló című számítógépes játék.
- A tetovált lány forgatása októberben indul, David Fincher fogja dirigálni a filmet.
- A Paramount beleegyezne az Anchorman és Zoolander folytatásaiba, ha a költségek maximum 40 millióra rúgnának. Előbbinél azonban a kikalkulált költségvetés 65 millió dollár, pedig még a színészek is lemondtak a gázsijuk egy részéről. Érdekes, hogy az első részt még 28 millióból ki tudták hozni.
- A Disney megnyirbálta a Karib-tenger kalózai 4 költségvetését, Jack Sparrow kapitány többet lesz a szárazföldön, mint a tengeren.
- Tony Stark apja is látható lesz az Amerika Kapitány mozifilmben.
-  A Kick-Ass folytatásának a forgatása 2011-ben veszi kezdetét.
- Mila Kunis is leszerződött a  Friends with Benefits romantikus vígjátékba, Ashton Kutcher és Natalie Portman már rábólintott a felkérésre,  Ivan Reitman lesz a rendező. Kutcher és Portman egy párost játszik, akik el akarják juttatni kapcsolatukat a következő szintre (értsd: szex).
- Catherine Keener, Emma Stone, Nicolas Cage és Ryan Reynolds adja a hangját a 2012-ben mozikba kerülő The Croods animációs filmhez, a DreamWorks égisze alatt készült az ősemberes alkotás.
- Joel McHale is enne lesz a What's Your Number vígjátékban. Anna Faris fog állni a középpontban, egy olyan nőt fog alakítani, aki elhatározza, hogy meglátogatja azokat, akikkel régen együtt járt, hátha megtalálja köztük az igazit.
- Patrick Dempsey és Jamie Kennedy is ott lesz a Transformers 3-ban.
- Mira Sorvino szerint lehetséges, hogy lesz folytatása a Romy & Michelle-nek. A színésznő azt mondta, hogy beszéltek már a második részről, de elképzelhető, hogy nem lesz belőle semmi.
- Még egy poszter Az utolsó léghajítónak.

- Áprilisban írtam róla, hogy a Hobo with Shotgun ál-előzetes alapján filmet készítenek és Rutger Hauer játssza a főszerepet. Ő így fog kinézni az alkotásban.

- Finest Hour előzetes (Billy Zane kedvelőknek)

- Az középső (először készült) Csillagok háborúja trilógia 2 percnyi összefoglalója Lego módra

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581977435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.05. 21:15:51

Jó hír, hogy folytatják a Kick-Ass-t :) A Super 8 pedig érdekesen hangzik, nekem tetszett a Cloverfield is, így remélem tényleg az előzménye lesz.

Alex Mahone 2010.05.05. 22:21:34

@Shyllard: a Kick-Ass-nek én is örülök, de remélem, Abrams nem fog Cloverfield-előzményt rendezni, abból a rettenetből már egy is bőven sok volt.

gébence · http://soraim.blog.hu 2010.05.06. 08:27:16

Ebben a legósban némely jelenet jobb mint az eredetiben X )

Mese92 2010.05.06. 08:50:54

Jó reggelt! Tegnap a vasember 2-t néztük meg a párommal és akkor leadták A léghajítónak az előzetesét, de légHAJlítónak olvasták be. Hencegni akartam, hogy előre bemondom, hogy "Ez a léghajító" de tévedtem.
süti beállítások módosítása