Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Turner tökéletes családja

2010.05.06. 20:39 koimbra Szólj hozzá!

Zooey Deschanel neve hallattán biztosan beugrik néhány olyan film, amelyben a bájos énekes-színésznő feltűnt. Testvére Emily is játszott pár alkotásban (Alamo, Hideghegy, Fekete dicsőség), de leginkább a Dr. Csont sorozatból ismerhetjük. A hölgyemény mostanában szerződött le a The Perfect Family független színekben készülő drámába, amelyben Kathleen Turner, Jason Ritter, Michael McGrady és Richard Chamberlain mellett lesz látható.

A történet szerint egy katolikus nőt (Turner)  jelölnek a helyi templom egyik nagy díjára, az asszony pedig megpróbálja bizonyítani, hogy neki igen-igen tökéletes családja van. Deschanel a lányát formálja meg, aki sikeres ügyvéd és mellesleg leszbikus, viszont már öt hónapos terhes. Ritter játssza Turner fiát, aki elhagyja feleségét egy öregebb nő kedvéért. A férj bőrébe McGrady bújik, a férfi éppen alkoholizmusából lábal ki. 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151979984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása