Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2011 decemberében jön a Mission Impossible 4

2010.05.07. 12:03 koimbra Szólj hozzá!

A harmadik Mission:Impossible bevételével a stúdió nem volt túlságosan elégedett, egy ideig úgy tűnt, hogy a következő felvonást már Tom Cruise nélkül képzelik el, ám a két fél végül kezet rázott egymással. Ethan Hunt negyedik lehetetlen küldetése mögött J.J. Abrams fog állni producerként és márciusban még Ruben Fleischert, a Zombieland készítőjét emlegették a rendezéssel kapcsolatosan, ám úgy alakult, hogy helyette Brad Bird dirigálhatja az MI:4-et. Bird eddig  csak az animációs filmek térfélen munkálkodott, neki köszönhető A hihetetlen család és a L'ecsó is, most először próbálja ki magát olyan alkotásban, ahol rendes színészekkel kell dolgoznia.

A film bemutatóját eredetileg 2011 május 27-re tűzték ki, de J.J. Abrams másik projektje, a Super 8 is ez időtájt kerül a mozikba, így Ethan Hunt jövő év december 16-án akciózhat ismét.

Címkék: miújság mission impossible mission impossible 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161981230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása