Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy rendőr majdnem lelőtt egy színészt, aki éppen forgatott

2010.05.07. 10:23 koimbra Szólj hozzá!

A Halálos fegyver egyik részében Mel Gibson és Danny Glover éppen vitatkozik az utcán, mikor előbbi észreveszi, hogy valaki pisztollyal hadonászik a túloldalon. Nem is kell több, Gibson gyorsan leteríti az illetőt, ám kiderült, hogy éppen egy filmforgatásba csöppent bele. Hasonló  eset zajlott le tegnap, a lond island-i Cool Store élelmiszerboltban, egy rendőr éppen az üzlet előtt ment el, mikor látta hogy valaki fegyvert fog az eladóra, szóval gyorsan akcióba lépett, de végül tisztázódott, hogy a gyanúsított egy színész és éppen filmet forgattak.

"Mikor az első rendőr megérkezett, az ablakon keresztül látta, hogy egy úriember fegyvert szegez az eladóra. Szóval belépett az üzletbe, majd az közölte az illetővel, hogy "Rendőrség, fegyver edobni!". Az illető erre felemelte a kezét és azt ordibálta, hogy "Csak forgatunk, ez csak egy film". - mondta Vincent Garcia, a Nassau megyei rendőrség szóvivője. Azt is hozzátette, hogy a tiszt többször is felszólította a fegyver eldobására az illetőt, aztán erővel vette el a színésztől az ál-pisztolyt. A film készítői forgatás előtt nem vették fel a kapcsolatot a rendőrséggel, így nem is tudhatták, hogy ez nem igazi rablás és nem volt a környéken semmi olyan jel, ami arra utalt volt, hogy itt egy produkció munkálatai zajlanak, csak egy kis kamerával rögzítették az eseményeket, amit a bolt hátsó részén helyeztek el. Garcia szerint a rendőr nagy önuralomról tett tanúbizonyságot, mikor nem lőtte le a fegyveres alakot.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471981013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása