Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Előzetes J.J. Abrams szupertitkos filmjéhez

2010.05.07. 17:14 koimbra 2 komment

A héten kiderült, hogy az amerikaiaknál a Vasember 2 előtt levetítik J.J. Abrams titokban készülő filmjének, a Super 8-nak az előzetesét. A történetéről nem lehetett sokat tudni, a találgatások szerint a Cloverfield előzményeit mutatják be ebben, de elég hamar világossá vált, hogy semmi köze nem lesz a New Yorkot leamortizáló, Godzillánál is termetesebb szörnyhöz. A forgatókönyvet Abrams jegyzi és ő is tevékenykedett a rendezői poszton, Steven Spielberg producerként egyengeti a film útját, ő űrlényes témában igen-igen jártas, jó kezekben van az alkotás sorsa. A Slashfilm azt írja, hogy Super 8 egy afféle tisztelgés lesz a Spielberg által készített Harmadik típusú találkozások és az E.T. előtt.

A Super 8 egy 45-50 millió dollárból készülő sci-fi lesz és nem a címben szereplő kamerával forgatták, sőt még csak nem kézikamerával dolgoztak. A történet 1979-ben veszi kezdetét, ekkor zárják be az 51-es körzetet és az ott található összes cuccot, anyagot és felszerelést egy másik titkos helyre szállítanak, csakhogy a dolgokat szállító vonat balesetet szenved...és valami kiszabadul. Az előzetes sajnos csak kamerás minőségű.

Címkék: trailer super 8

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501982125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.07. 17:47:45

Jobb mint a semmi és elég jól hangzik. Viszont ezzel a szupertitkos cuccal sokra mennek, ha csak jövő nyáron kerül a mozikba. Addigra ki fog derülni az egész sztori... :)

Alex Mahone 2010.05.07. 18:15:30

Azért mennyi az esélye, hogy egy furgon ilyen látványos szerencsétlenséget okoz? Ez már inkább Abrams stílusára vall :) Egyébként nem tűnik rossznak, a Cloverfieldnél csak jobb lehet...
süti beállítások módosítása