Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Eredet előzetese

2010.05.08. 11:16 koimbra 10 komment

A nyár agyatlan és látványos akció-és kalandfilmjei között feldülés lesz megnézni egy szintén látványos, de agyatlannak nem nevezhető művet. Az Eredet eddigi anyagai legalábbis arra engednek következtetni, hogy Christopher Nolan nem csak úgy összecsapta a forgatókönyvet és nem csak telepakolta mindenféle effektdús jelenettel kénye-kedve szerint, hanem kiötlött egy egyedi, eredeti sztorit is a filmhez. A történet erre olvasható, az új előzetes alább megtekinthető.

Címkék: trailer inception scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211983449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.05.08. 11:58:51

Reméljük kapunk megint egy Nolan féle imdb top-os filmet (Bár, nekem az Insomnia is tetszett).
Érdekes, hogy Nolan Anti-mburtonként tevékenykedik. Mégha fikcióról is van szó megpróbálja a legreálisabban bemutatni. Ezt tett jót a Batmannek.
Egyébként nem tökre hasonlít a Dark Knight zenéje erre a zenére? Imádom, hogy a stúdiók folyton tök ugyanazokkal az emberekkel dolgoznak.

Shyllard 2010.05.08. 12:12:15

Úristen, Úristen, Úristen!!! Hát ez valami fantasztikus és most rögtön meg akarom nézni!!! 2 hónap Jézusom... :( :( Ha eljön a világvége én akkor is meg fogom nézni :( Jézusom inkább mehetett volna ez a Vasember helyett :( :(

@Söci: Lenyűgöző érvelés kedves Watson :)

@0gre: Naja, nekem is elegem van már Hans Zimmer-ből :D:D

jimbo1000 2010.05.08. 12:43:44

@Shyllard: valahogy sejtettem, hogy így fel leszel izgulva, ha meglátod a trailert :)

@0gre: az a batmani realitás a TDK-ban már egy kicsit elhúzodott a fantázia felé, ami már szerintem nem olyan jól nézett ki.

Végül már én is nagyon várom, ez a nyár legvárosabb filmje, és remélem ez lesz a legértelmesebb is, ami bíztosra is vehető.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.08. 13:22:55

@Söci: Azért mert nincs köze a valósághoz?:D

Mese92 2010.05.09. 10:06:43

Jesszuskám! Ez az Eredet adalék egy darabig most ki fog nálam tartani. Annyi mindent mutattak, hogy csak kapkodtam a fejemet! Végre nem csak DiCapro, hanem a többiek is látszódtak: Joseph Gordon-Lewitt, Cillian Murphy, Ellen Page na meg a nagy a kedvenc Caine :) A zene szerintem is nagyon TDK-s, de nekem így is tetszik.

beyo 2010.05.09. 17:14:17

off: épp most olvastam a fentebbi Tinanic II.-ről szóló cikket, és egy vicces kommentelő megemlítette, hogy olyan filmet kéne csinálni, amiben jack visszatér. Erre elindítom ezt a trailert és mit látok az első snittnél... ...hát leonardo-t dobja ki a víz... :D

on: egy ilyen sztorit Nolan nem tud elbaszni, kizárt.
süti beállítások módosítása