Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Christensen lesz a főszereplő Ellis következő filmjében

2010.05.08. 14:20 koimbra 3 komment

David R. Ellis kaszkadőrként és second unit directorként tevékenykedett, aztán úgy érezte, hogy már elég felkészült arra, hogy megrendezzen egy filmet. A kasszáknál nem vallott kudarcot, a B kategórián belül (többnyire) szórakoztató alkotásokkal jelentkezett (Mobil, Kígyók a fedélzeten), a Humpy Dumpty horrorjára még várni kell egy darabig, a The Genesis Code úgy tűnik hamarabb fog megvalósulni. A film John Case azonos című regénye alapján fog készülni, a forgatókönyvet Kevin Bernhardt, A békés harcos útja írója körmöli le, a főszerepre pedig Hayden Christensen szerződött le.

Christensen egy korábban a nemzetbiztonságnál dolgozó férfit alakít, akinek megölik húgát és annak gyerekét, a nyomozás során kiderül, hogy a  The Shadow of the Cross szekta is érintett az ügyben. A férfi segítéségére siet húga barátnője, és egészen egy olasz hegyekben található klinikáig követik a nyomokat, ahol titkos kísérletek zajlanak, a szektának pedig nem tetszik, hogy nyomozgatnak utánuk,  mindent megtennének annak érdekében, hogy a közvélemény ne szerezzen róluk tudomást.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671983794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.08. 17:43:00

Hát ez is elég B-kategóriásan hangzik... :) Persze lehet, hogy jó lesz ha normális mennyiségű pénzt hajlandóak lesznek beleölni...

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.05.08. 20:27:53

A Jumper óta nem vagyok hajlandó Hayden Christensen főszereplésével készült filmet nézni.

Shyllard 2010.05.08. 20:29:55

@kompi: Sztem a Jumper kifejezetten jó film volt :)
süti beállítások módosítása