Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Piranha 3D marketing

2010.05.09. 18:18 koimbra 1 komment

(Egy kis 18-as karika jellegű poszt) A Piranha 3-ban Jerry O'Connell játssza Derrick Jonest, aki azért utazgat a világban, hogy olyan videókat készítsen, amiből összerakhatja a saját Wild Wild Girls sorozatát lenne. A horror remake kampányban nagy szerepet kap Jones is, ezen az oldalon  meg lehet tekinteni néhány ilyen művet, gondolom O'Connell nem érezte rosszul a forgatás alatt. De nem csak videók, hanem vizes polóban feszítő csajokat is szemügyre vehettek. 

 

Némi plusz info, hogy Richard Dreyfuss nem akarta elvállani a film egyik szerepét, mivel nem akart viccet csinálni a saját karrierjéből, azonban Bob Weinstein olyan csekket mutatott neki, amire nem tudott nemet mondani. Hát ezért láthatjuk Dreyfusst a produkcióban.

Címkék: piranha képben.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141986376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.05.10. 23:12:08

Nagyon jó a videó, csorgatom a nyálam, meg a képek is fincsik!! Moziban nézős lesz az tuti!!
süti beállítások módosítása